Zonder sponsor geen 3MTiem

De stichting Kustmarathon Zeeland organiseert met een groot en enthousiast team van vrijwilligers al jaren het grootste sportevenementweekend op en langs de unieke Zeeuwse kust. Jazeker… voor wie het nog niet wist de Kustmarathon organiseert het… anders dan veel andere organisaties en sportevenementen op NON-PROFIT basis!

 

Dat mag bijzonder genoemd worden! Een dergelijk weekend organiseren brengt namelijk behoorlijk wat kosten met zich mee. Deels worden deze kosten opgebracht door de deelnemers via het inschrijfgeld. Maar een groot deel komt via sponsoring. Zonder hun gewaardeerde bijdragen zou het niet mogelijk zijn om de een kustmarathon-weekend te organiseren! Zie meer info over de sponsoren of wilt u sponsor worden… Kijk op de link: http://www.marathonzeeland.nl/het-evenement/sponsoring

Stichting Kustmarathon Zeeland is sponsor van het 3MTiem.

 

Inmiddels voor het tweede jaar op rij treedt het ambassadeursteam 3MTiem naar buiten, onder begeleiding van een trainer/therapeut/voedingsdeskundige. Op deze manier hopen zij een motivatiefactor te zijn voor alle deelnemers in training voor de komende kustmarathon. De Stichting Kustmarathon Zeeland zag in de vorm van deze sponsoring een mogelijkheid om haar sponsoren onder de aandacht te brengen. In de vorm van een sport outfit. En bovendien ziet ze het als waardering richting de trainer Jan de Wilde en zijn begeleidingsteam. Jan de Wilde verzorgd ook dit jaar weer op NON-PROFIT basis (inmiddels voor de 14e keer) de Open Kustmarathon Parcours trainingen.

 

Iedereen kan hier gratis aan meedoen. Zie voor alle data en info: http://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/kustmarathon

De eerste Open parcourstraining zal zijn op zondagmorgen 10 juli. Vertrek om 10 uur vanaf de grote parkeerplaats bij de voetbalvelden in Zoutelande. Er wordt in 7 verschillende tempogroepen getraind dus deelnemers van elk niveau kunnen meedoen. Het trainingsmotto voor alle trainingen is zoals elk jaar "samen uit, Samen thuis".

 

Foto: Het 3MTiem 2016 in hun voor iedereen herkenbare door de Kustmarathon gesponsorde sport kleding.