Vakantie....

Even een paar dagen wat anders. Even wat minderen. Wat meer ruimte in het trainingsschema… Alhoewel… De hardloopschoenen gaan mee naar Frankrijk vertelde Debby van het 3MTiem. En Gilles die heeft dit jaar in overleg met zijn vrouw Emmy, die trouwens met plezier mee helpt op de verzorgingspost tijdens de parcourstrainingen. Hebben dit jaar hun vakantieplannen speciaal aangepast gericht op de kustmarathon. Benito , Leon en Caroline, zij zullen hun zomer’stop’ met de kids en partners doorbrengen. En ja … toch ook verwisselen zij regelmatig de teenslippers voor hun hardloopschoenen. Anne-Marie vertelde dat ze is de Nederlandse para-olympiërs naar Rio mag vliegen, ze werkt bij KLM. Jan en Annet en Miriam besteden hun vakantie om in Zwitserland bij te komen van hun trail/triatlon avonturen daar. En Frans… geen idee wat hij gaat doen… Genieten van het strand de zee en de rust vermoeden we. Het 3MTiem is dus even in de relax modus.

 

En zo hoort bij iedereen die heeft ingeschreven voor de kustmarathon een eigen vakantieplan. Alemaal maken ze in hun vakantie toch ook wat hardloop kilometers maken. De start van de 14e Kustmarathon Zeeland in Burgh zal in gedachten wellicht voorbij komen. Het 3MTiem en kustmarathon organisatie wenst iedereen een heel fijne vakantie toe met toch ook zo af en toe wat relaxte hardloop kilometers! 

 

Afgelopen zondagmorgen was de laatste zondag parcourstraining vanuit Zoutelande. Met ook weer een dit keer door Martin Verstelle verzorgde Stretch/Yoga afsluiting (www. Martin.yoga). Woensdagavond 10 augustus is de volgende training . start om 18:00 uur vanuit Oostkapelle. Voor wie het nog niet wist… deze trainingen worden op Non-Profit basis verzorgd door trainer Jan de Wilde en zijn team en iedereen die wil is welkom om mee te doen. Zie voor alle trainingsdata onderstaande link (doorklikken op trainingen): http://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/kustmarathon