Update 18e editie Kustmarathon Zeeland

Beste Kustmarathon-er,

 

In 2020 stond de 18e editie van Kustmarathon Zeeland op het programma. Om bekende redenen, voor iedereen, is deze niet doorgegaan. Dit jaar hopen we ons geliefde evenement wel te organiseren. We informeren jullie over de ontwikkelingen.

 

Vergunning-aanvragen

Een belangrijke basis voor ons evenement is de vergunning die de gemeenten Veere, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland afgeven. Na overleg is onze vergunning voor oktober 2021 ingediend. Wij willen graag een fysiek evenement organiseren zoals jullie gewend van ons zijn. De gemeenten staan positief tegenover het event: immers sporten is gezond, het speelt zich in de buitenlucht af en vindt plaats in een periode waarin de vaccinatie voor een groot deel is afgerond.

 

Uiteraard geeft dit geen zekerheid, maar speelt het positief mee om de vergunningaanvraag in behandeling te nemen door de gemeenten.

 

Hoe ziet de editie in oktober eruit?

Of de Kustmarathon Zeeland in de originele versie georganiseerd kan worden, is nog niet bekend. Immers de gemeenten beoordelen de aanvraag momenteel. Als organisatie hopen we een volledig evenement aan te bieden.

 

Als er toch veel aanpassingen noodzakelijk zijn, bieden we een virtuele editie! Nog een jaar zonder Kustmarathon Zeeland kan niet, vinden wij????