Trainen voor de Kustmarathon en lekker en gezond eten

Anne Marie Thomaes heeft net als haar mede 3MTiemers de twee"Kookboeken voor Hardlopers" ontdekt, samengesteld en geschreven door Miriam van Reijen . Via de 3MTiem groep app worden volop kooksuccesjes en foto’s uitgewisseld. Al veel recepten zijn uitgeprobeerd en ze zijn allemaal erg lekker. Op deze manier is gezond eten een feestje!

 

Ik kook graag verteld Anne Marie. Maar ik wil ook dat het gezond en lekker is. In oktober ga ik namelijk de Kustmarathon lopen en daarbij is verantwoord eten heel belangrijk. Ik train samen met het Kustmarathon 3MTiem. We worden o.a. begeleidt door een voedingsdeskundige. Naast het trainen met het team maak ik ook vele trainingskilometers met mijn lieve zus en natuurlijk met nog vele andere lopers.

 

Mijn doel… De kustmarathon medaille ‘ophalen’ zaterdag 1 oktober in Zoutelande! Daarvoor ben ik nu aan het trainen. Goede en gedoseerde gezonde gevarieerde maaltijden zijn van groot belang! Naast de tips en adviezen die ik van Miriam krijg, vind ik haar kookboeken echt super! Een aanrader voor alle hardlopers. En natuurlijk niet alleen voor hardlopers maar het is voor iedereen die gezond en lekker wil eten en graag intensief sport een heerlijk ‘must have’boek. Ik heb een gezin met man en twee zonen. Die vinden niet alles lekker, maar toen ik van de week de gehaktballetjes in tomatensaus met pasta had gemaakt zei mijn zoon van 14… "Dit mag je vaker maken mama!".  Dat is toch mooi! Zo geef je ze in ieder geval een gezonde levensstijl mee. De mueslirepen werden zaterdag bij de training van het 3MTiem ook zeer goed ontvangen. Net als de heerlijke courgette pannenkoekjes die teamgenoot Gilles Verschure uit het kookboek had gemaakt. De mueslirepen neem ik ook mee op reis. Ik ben stewardess en dan is dit lekker als tussendoortje en zo inspireer ik ook weer mijn collega's. Want daarna gaat het gesprek vaak weer over sporten en gezonde voeding en natuurlijk ook over mijn kustmarathon doel! Zo hoop ik ook met dit stukje mijn collega’s (dit artikel word ook gepubliceerd op ons KLM personeel blog) en iedereen al dan niet in training voor de marathon te laten weten dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.

 

Lekker sporten, gezonde voeding en goede rust en ontspanning! Ik word er fitter, blijer en gelukkiger van!