Stormloop op terug te geven startbewijzen


Laatste nieuwsLaatste nieuw 

Stormloop op terug te geven startbewijzenMIDDELBURG –
 Het duurt nog een maand voordat de Kustmarathon begint. Toch zijn er al veel mensen druk mee bezig. Zo hebben tiental­len mensen de jacht ingezet op een startbewijs voor de Wandelma­rathon of de Ladiesrun. 

De startbewijzen voor deWandel­marathon en de Ladiesrun waren binnen de kortste keren uitver­kocht. Bij veel mensen die de boot misten, begint het nu be­hoorlijk te kriebelen. Op de websi­te van de Kustmarathon staan ve­le verzoeken om kaarten over te nemen. De enkeling die een kaart aanbiedt, wordt overspoeld met aanvragen. ,,Als ik me niet vergis, heb ik op dezelfde dag dat ik mijn oproep plaatste mijn kaart voor de Wandelmarathon verkocht. Ik krijg dagelijks nog aanvragen’’, meldt Laura Louws via e-mail.

,,Twintig minuten na mijn op­roep kreeg ik de eerste reactie en heb ik m’n startbewijs verkocht. Daarna heb ik nog circa vijftien reacties gehad’’, vertelt Cocky van derWekken.

Veel zoekers hebben een startbe­wijs kunnen overnemen. Maar lang niet iedereen: ,,Er zijn 4000 mensen die een startbewijs koch­ten in januari. Een deel zal niet kunnen meelopen, maar wacht tot het laatste moment om te ver­kopen. Daar wacht ik op’’, mailt Mario Peetermans.

Ursula Kentin houdt hoop: ,,De les van vorig jaar leert dat er veel mensen op het laatste moment af­haken en er voldoende kaartjes be­schikbaar komen. Ik ga pas balen als ik vier dagen voor aanvang nog geen kaartje heb.’’

,,Nee ik heb helaas nog geen enke­le reactie”, laat Margot Verhaagen weten. „Wellicht dat dit ook aan het mooie weer ligt; misschien als het gaat regenen en waaien dat mensen dat wandelen ineens een stuk minder leuk vinden....’’
none.gif
Powered by TECNAVIA  
Copyright (c)2013 PZC 07/09/2013