PZC en Omroep Zeeland werken samen tijdens Kustmarathonweekend

PZC en Omroep Zeeland werken samen tijdens KustmarathonweekendMIDDELBURG –
 Net als voorgaande jaren staat de PZC de komende week uitgebreid stil bij de Kustma­rathon. Nieuw is de samenwerking met Omroep Zeeland. Vanaf van­daag houden redacteuren van deze krant en de omroep een liveblog bij op internet. Vanaf vrijdag zal het blog, dat te vinden is via www.pzc.nl/kustmarathon2013, continu worden ververst. 
Maar ook in de dagen in de aan­loop naar de Kustmarathon wor­den er allerlei wetenswaardighe­den over het grootste sportevene­ment van Zeeland op de website gepost.
In de krant wordt eveneens elke dag aandacht besteed aan het eve­nement. Morgen verschijnt er een artikel over sportvoeding, donder­dag gaat het onder meer over de Wandelmarathon, vrijdag worden alle favorieten voorgesteld en za­terdag is er volop aandacht voor de Ladiesrun met onder meer de complete uitslag.
In de maandageditie van de PZC zullen maar liefst negen Kustma­rathonpagina’s verschijnen met verslagen van alle onderdelen en ook de complete uitslag van de hardloopmarathon.
Het is niet voor het eerst dat de PZC en Omroep Zeeland digitaal samenwerken. Eerder was dat al het geval tijdens Concert at Sea, het Zeeland Nazomerfestival en Film by the Sea.