Parcourstrainingen Kustmarathon 2018 starten zondag 15 juli

Het is zover... Zondagmorgen gaan de trainingen op het Kustmarathon parcours onder leiding van trainer Jan de Wilde weer van start. Traditioneel wordt dan een fartlektraining gedaan. Deze 'interval' training met hoogteverschillen is bedoeld als eerste- of hernieuwde kennismaking met het unieke Kustmarathonparcours en uiteraard met elkaar. De training start om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden aan de Westkapelseweg in Zoutelande. Iedereen met het Kustmarathon doel kan zonder kosten meetrainen! 

Na de eerste training wordt er wekelijks vanaf verschillende startlocaties langs het parcours in groepsverband getraind. Zoals elk jaar zullen er ook dit jaar weer 7 verschillende tempogroepen worden geformeerd die per groep begeleid worden door tempomakers. Het trainingsmotto is ook dit jaar weer -Samen uit/Samen thuis-. Vanaf de tweede training wordt door een clubje vrijwilligers weer een verzorgingspost verzorgd. Bij hen kun je voor aanvang van de trainingen je gelvoeding en bidon afgeven. 

Voor meer info over deze door de jaren heen populaire trainingen en de diverse data en vertrektijden en plaatsen kijk op www.marathonzeeland.nl