Namen 3MTiem 2016 zijn bekend

Namen 3MTiem 2016 zijn bekend

Na een zorgvuldige afweging heeft het begeleidingsteam deze week de namen bekend gemaakt van het Kustmarathon -3MTiem 2016. Bij de selectie heeft de motivatie een belangrijke rol gespeeld. Daarnaast is gekozen voor een zo divers mogelijke samenstelling van het team. Het is immers de bedoeling om als ‘kustmarathon ambassadeurs’ alle 2000 deelnemers in training voor de 14e Kustmarathon Zeeland te vertegenwoordigen!

De mannen- en vrouwen atleten die samen het 3MTiem 2016 gaan vormen zijn:

-        Gilles Verschure uit Heinkenszand

-        Benito Bostelaar uit Middelburg

-        Leon Bal uit Bruinisse

-        Caroline Veringa uit Middelburg

-        Anne-Marie Thomaes-Buijsse uit Hoofdplaat

-        Debby Elstgeest uit ’s-Heerenhoek

 

Alle atleten die zich hadden aangemeld om mee te willen doen in het team zijn inmiddels per mail geïnformeerd door Jan de Wilde, Miriam van Reijen en Frans Daalman. Zondag 24 april komt het 3MTiem voor het eerst bij elkaar voor een kennismaking en natuurlijk voor een eerste relaxte training. Kort daarna zullen we de deelnemers van het team ‘een gezicht’ kunnen geven en via de diverse media kunnen voorstellen.

 

Het duurt nog een tijdje voordat het startschot zal klinken voor de Kustmarathon 2016.  Velen van jullie zullen nu gefocust zijn op de Rotterdam marathon of Marathon Zeeuws-Vlaanderen. En een heerlijke hardloopzomer met vele leuke wedstrijden en trainingen. Iedereen succes en plezier toegewenst daarbij!