Marathonmeeting

De marathonmeeting van de Kustmarathon Zeeland.

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de marathonmeeting 2013 die op vrijdag 30 augustus a.s. georganiseerd wordt in de Catharina kerk in Zoutelande. Vanaf 19.30 is de kerk open. Het programma begint om 20.00 uur.

 

De marathonmeeting is dit jaar geheel anders van opzet.

We hebben gekozen voor een format waarbij 2 interviewers verschillende gasten ontvangen en hen vragen stellen over natuurlijk de kustmarathon maar gezien hun journalistieke achtergrond zullen zeer zeker ook andere onderwerpen aan de orde komen.

De interviewers zijn Koen de Vries van de PZC en Jan-Jaap Corré van Omroep Zeeland. Alle gasten schuiven aan bij de interview tafel. Zo ontstaat er een gezellige sfeer.

Als gasten zijn uitgenodigd, Lein Lievense, Kees Bierens, Paola van Gilst, Hans Bostelaar, Jan de Jager, Mark Papanikitas, Joop van der Laan en Jan Louws.

Een gemêleerd gezelschap dat bestaat uit de organisator, hardlopers, acteurs van de marathonfilm, een lid van Provinciale Staten van Zeeland, een sportverslaggever en een lid van de Catharina Kerk.

Tussen de gesprekken is er muziek van een jonge Zeeuwse band. Tevens verzorgt Joop van der Laan nog een column.

Om ongeveer 21.00 uur is er een pauze van een kwartier. Als e.e.a. volgens planning verloopt verwachten we dat de meeting om ongeveer 22.15 afgelopen zal zijn. Daarna kan er nog wat gedronken en nagepraat worden. Uiterlijk 23.00 uur is het einde van de avond.

 

Wij kijken er naar uit en we hebben er veel zin in.

 

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u aanwezig kunt zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het organisatie comité

 

Robert Carol

Morien Janse

Jack van Aspert

Lein lievense