Marathon meeting

Er wordt heel wat afgetwitterd, gefacetimed, geinstragramd en wat al niet meer door alle atleten in training voor de Kustmarathon 2017. Hoe zouden al die kustmarathonners contact met elkaar houden wanneer we niet de beschikking zouden hebben over de sociale media van tegenwoordig? Deze week nog… voorafgaand aan de parcourstraining vanuit Domburg… files, problemen met het op tijd bereiken van de startlocatie tussen al die vakantie vierende toeristen. Dan is het toch handig om even via de app contact te hebben met elkaar. En wat gaaf… de duizenden lezers van de berichten via de facebook pagina’s zoals FB Marathon Zeeland, FB Lopen in Zeeland, en atletiekverenigingsFBpagina’s en sites waaronder www.marathonzeeland.nl en het 3MTiemBLOG.

 

Ook binnen het 3MTiem wordt via de groepsapp heel wat training-’lief en leed’ gedeeld. Dipjes, ervaringen m.b.t. de trainingen worden met elkaar uitgewisseld. Motiveert men elkaar. Ook is het mogelijk om ‘a la minute’ even advies te vragen bij Miriam van Reijen die vaak in het buitenland op trainingsstage is, maar toch graag ook haar bijdrage levert daar waar het de voeding betreft. Of even een vraagje aan trainer Jan de Wilde of therapeut Frans Daalman… Teambuilding ‘pur sang’! Het samen trainen en begeleid worden richting de Kustmarathon is immers de doelstelling van het 3MTiem! Om deze dan vervolgens als Kustmarathon ambassadeurs met al die anderen in training voor de Kustmarathon te delen. Goed communiceren met elkaar is daarbij heel belangrijk. Aangezien de zes 3MTiemers woonachtig zijn door heel de provincie is 3MTiem-building via social media ‘ heel handig!

 

Kustmarathon meeting 2017

Goed met elkaar communiceren is geen voorrecht alleen voor het 3MTiem het geldt ook voor alle deelnemers aan de Kustmarathon parcourstrainingen en eigenlijk voor alle deelnemers en hun supporters van de komende Kustmarathon Zeeland. Dit jaar is er weer de Kustmarathon Meeting. Op donderdagavond 7 september in de theaterzaal van ‘De Parel’ in Domburg. Iedereen is daarbij van harte welkom! De aanvang is om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De toegang is gratis. Er is een gevarieerd programma samengesteld waarbij uiteraard ook het 3MTiem aanwezig is. En in de pauze en na afloop kan er volop met elkaar worden bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Enne…we zouden het leuk vinden alsook jij dit bericht deelt en liked via jou eigen sociale media pagina’s. Communicatie is immers bij een gemeenschappelijk doel zoals de Kustmarathon interessant, leerzaam en leuk om te delen!