Laatste Kustmarathon parcourstraining van 2016

Woensdagavond is de laatste Kustmarathon parcourstraining van dit seizoen onder leiding van Jan de Wilde. Start van de 2 uur training om 18:00 uur vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden in Zoutelande.

(als je er een hebt neem dan voor de laatste kilometers die over de duinen en het strand gaan en uiteraard eindigt op de finishstreep in de Langstraat een hoofdlampje mee !).

Het parkeerterrein bij de voetbalvelden is nog niet op de reguliere manier te bereiken. Volg de omleidingborden VOETBALVELD.

 

Noteer ook alvast de AFTER MARATHON TRAINING die op zondagmorgen 9 oktober georganiseerd word. Start vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden om 10:00 uur. Er word dan een relaxte uitlooptraining gedaan van ongeveer een uur. Aansluitend is er dan bij ‘Grandcafé De Fiets’ in de Langstraat de mogelijkheid om de ervaringen van de afgelopen trainingsperiode en van de Kustmarathon Zeeland 2016 met elkaar te delen (kleine vergoeding voor de drankjes en de hapjes). Partners/Supporters zijn daarbij ook van harte welkom en alle vrijwilligers die deze trainingen mogelijk maakten uiteraard ook!