Kustmarathon Zeeland in tijden van het Coronavirus

We beleven momenteel een bizarre tijd. Een tijd waarin onzekerheid heerst en veel vragen nog niet beantwoord kunnen worden.
Kustmarathon Zeeland vindt in het eerste weekend van oktober plaats. Op dit moment is er voor deze periode geen restrictie. Immers, nu zijn grotere evenementen tot 1/9 niet toegestaan. Over de periode erna is nog geen uitspraak gedaan. Dat betekent: geen verbod, maar dat kan alsnog komen. Wij begrijpen jullie vragen of het evenement kan doorgaan, hoe dat dan zou zijn en of het veilig is. We werken momenteel aan diverse scenario's met de mogelijkheden die er wellicht zijn en mogen. Het liefst zouden we jullie nu een antwoord willen geven, maar hebben heirnog even tijd voor nodig. 
Uiteraard volgen wij alle maatregelen vanuit regering en RIVM op. Zodra er landelijk een beslissing genomen zal worden, die van invloed is op de organisatie van de Kustmarathon Zeeland, dan melden we dit uiteraard direct. Mocht de Kustmarathon Zeeland niet door kunnen gaan, dan wordt het startbewijs automatisch doorgeschoven naar 2021.
Tot die tijd; blijf lekker (alleen) sporten en blijf gezond!