Kustmarathon 'vriendschappen'

Na de vier zondagmorgen Kustmarathon trainingen is het parcourstraining‘circus’ vanaf nu overgestapt naar de woensdagavond. De komende weken wordt er vanuit Oostkapelle, Domburg of Zoutelande steeds om 18:00 uur gestart in diverse tempogroepen voor trainingen die steeds ‘verder dan ver’ over het Marathon Zeeland parcours zullen gaan.

 

Iedere keer zijn weer nieuwe mensen die aansluiten bij deze trainingen. Nieuwe gezichten… vakantiegangers met marathonplan die Zeeland kozen voor hun vakantie deze zomer en graag mee willen trainen. Maar ook mensen die van buiten de provincie mee doen. En natuurlijk ook heel veel bekenden vanuit heel de provincie, inmiddels sportvrienden geworden, die jaarlijks weer aansluiten. Onder hen woensdagavond ook Floris Jan Koole die samen met Huub van Noorden, Kustmarathon winnaar van twee jaar geleden, en Erwin Harmes. Deze heeft als grote wens en doelstelling  ook de Marathon Zeeland aan zijn erelijst toe te voegen. (foto: Erwin en Huub na afloop van hun training woensdagavond in Oostkapelle).

 

Ook dit jaar is Henk Kortlever erbij en Marilou Creemers, die vanuit Schouwen was gekomen om toch weer mee te trainen. Overigens zonder dat ze plannen heeft om mee te doen op 1 oktober a.s. Vanwege de sfeer en de groepsspirit wilde ze toch weer graag meedoen aan de trainingen. En zo zijn er onder de deelnemers heel veel die niet alleen mee doen om trainingskilometers te maken, maar juist ook om dat samen met elkaar te doen! En uiteraard waren de 3MTiemers die niet met vakantie zijn deze eerste woensdagavond training er ook weer bij.