Kustmarathon 3MTIEM 2017 zoekt 6 gemotiveerde atleten

Voor het derde jaar op rij formeren trainer Jan de Wilde, voedingsdeskundige Miriam van Reijen en therapeut Frans Daalman een nieuw 3MTiem. Kustmarathon Zeeland sponsort dit 3Mtiem. Ze zijn op zoek naar 3 mannen en 3 vrouwen van verschillend loopniveau.

 

De deelnemers mogen Zeeuwen zijn of buiten de provincie wonen én meedoen aan de Kustmarathon Zeeland (of die intentie hebben). De Kustmarathon vindt plaats voor de 15e keer op zaterdag 7 oktober a.s.

Als deelnemer in het 3MTiem word je vanaf medio april intensief begeleidt. Dit gebeurd door gezamenlijke trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten. Jan de Wilde, atletiektrainer met  vele jaren ervaring, verzorgd de trainingen op basis van persoonsgerichte uitgebreide trainingsschema’s. Daarbij wordt in overleg met de individuele atleten op basis van het persoonlijk loopniveau  een schema gemaakt. Frans Daalman, fysio- en mental coach, richt zich op de lichamelijke- en mentale aspecten tijdens de trainingsperiode. Voedingsdeskundige Miriam van Reijen, winnares van de Kustmarathon 2015, staat de atleten gedurende de trainingsperiode bij met voedingsadviezen, op maat gemaakt.

Wat wordt geboden en wat krijg je ervoor terug

Atleet zijn in het 3MTiem brengt je heel veel!... -Teamspirit, -motivatie, -persoonlijke aandacht en heel veel nieuwe loopkennis en alles wat daarmee samenhangt. Waardoor je je sport en je Kustmarathon voorbereidingsperiode optimaal en met veel plezier zult beleven.

Alle 3MTiem begeleiders zullen zich voor de volle 100 procent inzetten voor alle deelnemers in het team. Daarvoor verwachten zij echter wel van de atleten dat zij dat ook doen! Dat houdt in deelneemt aan alle vijf de 3MTiem georganiseerde bijeenkomsten (zie de data onderaan dit bericht). Tevens ben je bijna altijd aanwezig bij duurlooptrainingen ( www.marathonzeeland.nl) en wedstrijden die de begeleiding  bepaald. Vanzelfsprekend draag je een steentje bij aan de teamspirit!

De Kustmarathonorganisatie sponsort de sportkleding van het 3MTiem. Deze draag je tijdens alle activiteiten waaraan het 3MTiem deelneemt. Er wordt van alle 3MTiem deelnemers een financiële bijdrage verwacht als tegemoetkoming voor de reis- en organisatiekosten die het begeleidingsteam moet maken. Tevens gaan we ervan uit dat deze bijdrage ( 150 euro) een extra stimulans is voor de 3MTiem leden om er voor de volle 100 procent voor te gaan.

Voor het geval je meer wil weten over de  –ins and outs- m.b.t. het 3MTiem lees dan de uitvoerige informatie op de site van de Kustmarathon Zeeland. En bekijk/lees ook nog eens het blog van het 3MTiem van vorig jaar via deze link: https://www.marathonzeeland.nl/het-evenement/actueel/rubriek:weblog-3mtiem-2016

Ben je gemotiveerd!... Wil je je opgeven voor het 3MTiem 2017?

Vul dan onderstaande vragenlijst in en mail deze voor uiterlijk 19 maart aan Jan de Wilde, inflow AT zeelandnet DOT nl

Om tot een binnen de doelstelling passende samenstelling van het 3MTiem 2017 te komen willen we graag van je weten:

Naam:

Adres:

Geboortedatum:

Telefoon:

E mail adres:

Foto:

Werk en thuis (gezins)situatie:

Hoe lang loop je al:

Hoeveel  keer train je per week:

Hoeveel km per week loopt je:

Je PR  op de 10 km en in welk jaar liep je die:

Je PR op de halve marathon en in welk jaar je die liep:

Andere hobby’s/sporten:

Je motivatieom voor het 3MTiem uit te willen komen:

Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met de verstrekte informatie en zullen we je zodra mogelijk een reactie geven op je aanmelding.

Data 3MTiem bijeenkomsten/trainingen;

1e Zondag  30 april

2e Zaterdag  17 juni

3e Zondag  27 augustus

4e Zaterdag 23 september

5e Afronding/evaluatie van de 3MTiem ‘reis’ Zaterdag 14 oktober

De bijeenkomsten/trainingen beginnen om 9.30 uur en eindigen rond 15.00-15.30 uur. De locaties worden later bekend gemaakt.