Kustmarathon 3MTiem 2016 ‘staat in de steigers’

Kustmarathon 3MTiem 2016 ‘staat in de steigers’

 

Begin april hopen Jan de Wilde, Miriam van Reijen en Frans Daalman bekend te  maken welke 3 vrouwen en 3 mannen het Kustmarathon 3MTiem 2016 zullen vormen.

De aanmeldingsperiode voor dit Kustmarathon ambassadeurs-trainingsteam is gesloten. Voedingsdeskundige Miriam, fysiotherapeut Frans en  trainer Jan zijnmomenteel bezig om een uitgebalanceerde en wel overwogen keuze te maken uit de aanmeldingen. Er wordt gekeken naar de motivatie, marathondoelstelling en gezondheid. Ook wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke diversiteit  qua prestatie- en hardloop ervaring binnen het team. Richting oktober worden er regelmatig individuele en teambesprekingen georganiseerd, waarbij er rekening mee gehouden wordt dat de teamleden vanuit de hele provincie komen.

 

In de eerste of tweede week van april hoopt het begeleidingsteam via www.marathonzeeland.nl  de namen van het 3MTiem 2016 bekend te maken. De 3MTiem-ers krijgen een herkenbaar sportoutfit, gesponsord door de Kustmarathon organisatie. Hierin nemen ze deel aan de Open Kustmarathon parcourstrainingen. De eerste live kennismaking is tijdens de Meidoornloop. Deze wordt  8 mei in Nisse georganiseerd. De trainingsdata  van de komende Open Kustmarathon parcourstrainingen worden binnenkort bekend gemaakt. Deze groepstrainingen, met diverse tempogroepen, zijn gratis toegankelijk voor de deelnemers aan de Kustmarathon 2016! De 3MTiem leden zullen al deze trainingen in de diverse tempogroepen meelopen. Ze zullen tijdens deze trainingen de ‘Do’s and Don’t’ delen met anderen.

 

Net zoals vorig jaar zal het 3MTiem 2016 in herkenbare door de Kustmarathon organisatie gesponsorde sportkleding deelnemen aan alle Open Kustmarathon parcourstrainingen en diverse wedstrijden. De 3MTiem leden zijn altijd bereid hun trainingervaringen en adviezen van het begeleidingsteam richtingen 1 oktober te delen met een ieder die daaraan behoefte heeft… Spreek ze aan… Ze delen hun ervaringen graag!

 

Vanaf nu zal er regelmatig via deze site, via diverse social media en naar wij hopen ook via de gedrukte media, radio en televisie bericht worden over de ervaringen en vorderingen van het 3MTiem en het legioen deelnemers in training voor de komende Kustmarathon Zeeland. Ook zullen Frans, Jan en Miriam regelmatig  verslag doen m.b.t. hun voedingsadviezen, trainingsadviezen, kledingadviezen en lichamelijke- en psychische verzorgingsadviezen tijdens hun begeleiding van het 3MTiem 2016.

 

Op deze manier hopen de Kustmarathon Zeeland organisatie, de begeleiders en de 3MTiem leden een zinnige bijdrage te kunnen leveren aan alle 2000 deelnemers in training voor -de mooiste en zwaarste marathon van Nederland-!