Gezocht… 6 atleten m/v met Kustmarathon doel voor het 3MTiem 2018

Ook dit jaar weer formeren atletiektrainer Jan de Wilde, therapeut Frans Daalman en voedingsdeskundige Miriam van Reijen een uit 3 vrouwen en 3 mannen van verschillend loopniveau bestaand team waarmee ze ‘op reis’ gaan richting 6 oktober, de dag waarop de 16e Kustmarathon Zeeland gelopen wordt.

 

De Kustmarathon organisatie is ook dit jaar weer sponsor van het 3MTiem. In de afgelopen jaren heeft het team gefungeerd als ambassadeurs team voor het legioen deelnemers aan de mooiste en zwaarste marathon van Nederland. Net als de voorgaande jaren zal het 3MTiem vanaf medio mei weer via diverse media verslag doen van hun ervaringen en trainingen richting 6 oktober. En uiteraard zal het team weer deelnemen aan alle Kustmarathon parcourstrainingen en diverse wedstrijden. Daarbij laagdrempelig hun ervaringen en opgedane kennis en adviezen als 3MTiemer willen delen met wie daar interesse voor heeft.

 

Wat verwachten we van een 3MTiemer?

Wat verwachten Jan, Frans en Miriam van jou als tegenprestatie voor de intensieve begeleiding, training, fysiek, mentaal en voeding die je van hen krijgt:

 - Je dient te zijn aangemeld als deelnemer van de komende Kustmarathon via www.marathonzeeland.nl.

- Je hebt minstens 3 jaar ervaring met hardlopen (minimaal 3 looptrainingen per week).

- Je hebt op souplesse een aantal halve marathons uitgelopen.

- Je bent blessurevrij.

- Een financiële bijdrage van 150 euro.

- Je woont in de provincie Zeeland (of net daarbuiten).

- Voor aanvang van de gezamenlijke trainingen wordt van je verwacht dat je een sportkeuring hebt ondergaan.

- Je neemt deel aan alle groepswedstrijden, trainingen en andere presentaties in de door de Kustmarathon organisatie gesponsorde 3MTiem sportkleding.

- Deelname aan alle Kustmarathon parcourstrainingen wordt op prijs gesteld (afwezigheid vanwege vakantie in overleg).

- Er word van je verwacht dat je aanwezig bent bij alle team bijeenkomsten

- zaterdag 5 mei Breskens

- zaterdag 9 juni Goes

- zaterdag 18 augustus Domburg

- zaterdag 22 september Haamstede

 

Het is ook dit jaar weer de bedoeling om een team samen te stellen bestaande uit atleten van verschillend loopniveau. Een ‘dwarsdoorsnede’ dus van het grote legioen deelnemers aan de komende Kustmarathon Zeeland.

 

Aanmelden

Voel jij je aangesproken? Wil je je aanmelden… download dan hier het aanmeldformulier en e-mail dit een met recente (sport)foto naar Jan de Wilde.

We verwachten je aanmelding per e-mail graag vóór 31 maart aanstaande!

Medio april zullen we je per e-mail informeren. We hopen het 3MTiem 2018 eind april via de diverse media te kunnen presenteren.

 

Voor diegenen die de verslagen van het 3MTiem van vorig jaar nog eens terug willen lezen, klik deze link aan: https://www.marathonzeeland.nl/het-evenement/actueel/rubriek:weblog-3mtiem-2017