Dit zijn ze... de 3MTiemers 2017

Dit zijn ze dan… De atleten van het 3MTiem 2017. Allemaal even enthousiast om met elkaar te beginnen aan de intensieve trainingsperiode richting de 15e Kustmarathon Zeeland. Vanaf nu delen ze via het 3MTiemBLOG regelmatig hun ervaringen. De Kustmarathon-organisatie stelt een outfit beschikbaar, waarin ze deelnemen aan de verschillende wedstrijden en trainingen. Hun kennis die ze opdoen in het 3MTiem, hopen ze te delen met andere atleten in training voor hét sportevenement van Zeeland!

 

Marloes Saaman, Zoutelande, 38 jaar

Getrouwd met Rick en moeder van Siep en Vera.

Juf in het speciaal basisonderwijs

Hobby’s naast het hardlopen, zwemmen, fietsen en voetballen in de tuin

Marloes loopt zo’n 25-35 km per week hard. Ze heeft in 2015 de marathon al eens gelopen. Toen met slechts 6 weken training in de benen en met als finishtijd 5.09. Ze heeft als doel nu ze in het 3MTiem is geselecteerd haar Kustmarathon tijd met een half uur te verbeteren.

 

Patrick Vervaet, Sint Jansteen, 45 jaar

Getrouwd en heeft 2 kinderen (meiden) van 14 en 12 jaar.

Werkt als service manager facilitair bij de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen

Hobby’s naast het hardlopen, tennis en fietsen

Patrick loopt al zo’n 15 jaar hard. Hij trainde tot 4 jaar geleden 4 á 5 keer per week en heeft behoorlijke PR’s staan zowel op de kortere afstanden als zijn marathons.

Patrick wil heel graag in eigen provincie weer de–geniet-marathon lopen. Hij heeft de laatste tijd te kampen met wat motivatieproblemen en hoopt dat hij door het in teamverband trainen en de begeleiding weer in een positieve hardloop-flow komt.

 

Mariëlle Simonse,  Goes, 45 jaar

Getrouwd met Berry en moeder van twee kinderen

Werkt bij OAZ op kantoor als subsidieadviseur

Mariëlle werd 5 jaar geleden door haar man gemotiveerd om te gaan hardlopen. Ze traint zo’n 40 km per week verdeeld over 4 keer. Ze liep vorig jaar haar eerste marathon in Amsterdam. Ze wil graag onder goede begeleiding haar eerste Kustmarathon lopen en heeft daarbij als doel dat ze de trainingsperiode in het 3MTiem en ook de marathon grensverleggend wil lopen en beleven.

 

Chantal van de Guchte, Renesse, 42 jaar

Getrouwd met Ronald, 2 kinderen. Milan van 9 en Yasmijn van 6 jaar.

Ze loopt zo’n 20 á 25 verdeeld over 3 keer per week.

Naast het hardlopen houdt Chantal van wandelen en skiën

Chantal’s motivatie: Het leven bestaat uit pieken en dalen. De pieken herinner je vaak het best. Maar de dalen zitten op een speciaal plekje die je ook nooit zult vergeten. “Beleef het moment “. De kustmarathon is een belevenis op zichzelf. Al jaren “langs de lijn” gestaan en nu via het 3MTiem op jacht naar mijn Kustmarathon medaille.

 

Peter Schouwenaar, Koudekerke, 54 jaar

Woont samen met Rogine

Werkt als controller bij Transport-en Containerbedrijf Wielemaker

Naast het hardlopen tennist hij en fietst hij dagelijks van en naar zijn werk.

Peter loopt vanaf 2004 en heeft inmiddels 8 Kustmarathons op zijn naam staan.

Hij traint 3 keer variërend van 35 tot soms wel 75 km per week.

Peters motivatie”: Hij ziet het als uitdaging dit jaar eens in teamverband te trainen voor de Kustmarathon. In zijn woorden: Ik ben toe aan een nieuwe manier van trainen en voorbereiding op de Kustmarathon. Ik zal me er volledig voor inzetten, aan motivatie geen gebrek.

  

Roy Klop, Bruinisse, 49 jaar

Getrouwd en heeft 2 zoons van 19 en 16 jaar.

Werkt als accountmanager Bedrijven bij Rabobank Breda

Roy loopt sinds 2007 actief hard en doet daarnaast aan tennis, duiken en speelt golf. Per week maakt hij tussen de 35 en 70 trainingskilometers. Hij is lid van het Bru's Running Team, waarmee hij dit jaar voor de 9e keer meedoet als loper aan de Roparun. Ook is hij actief als begeleider van een jeugdvoetbalteam.

Hij is enorm enthousiast over zijn selectie voor het 3MTiem en kijkt uit naar de gezamenlijke trainingsperiode richting 7 oktober.