Dit jaar geen Kustmarathon 3MTiem

In goed overleg met elkaar zijn trainer Jan de Wilde en therapeut Frans Daalman na alle inschrijvingen te hebben bestudeerd tot de teleurstellende conclusie moeten komen om dit jaar geen 3MTiem bij elkaar te brengen.

Anders dan voorgaande jaren waren er dit jaar minder aanmeldingen om een passend team te formeren. Ja... er waren voldoende mannen en ook net genoeg vrouwen die zich hadden aangemeld. Graag wilden zij starten binnen de best pittige voorwaarden dit jaar aan de Kustmarathon 3MTiem 'reis' 2018. Maar helaas... Jan en Frans hebben geconcludeerd dat het niet mogelijk was een team op de been te brengen dat voldoende op elkaar was afgestemd en qua loopervaring voldoende divers was, om een team samen te stellen dat representatief was voor alle deelnemers aan de Kustmarathon Zeeland. Daarnaast speelde bij de afweging ook mee dat Jan de Wilde nog herstellende is van ziekte. Aangezien het ook voor de trainer een lange energieke inspanningsperiode betekend en Jan niet kan garanderen dat hij zich optimaal voor het team kan inzetten gaven de doorslag bij de beslissing om dit jaar geen 3MTiem samen te stellen. Alle inschrijvers zijn met dank voor hun interesse persoonlijk van de beslissing op de hoogte gesteld.

Dit jaar ook geen 3MTiemBLOG
In de aanloop naar de Kustmarathon verzorgden de 3MTiemers een veel gelezen wekelijks blog via de Kustmarathon site. Dit jaar hopen we vanaf de start van de Open Kustmarathon parcourstrainingen regelmatig verslag te doen van deze en gene in training voor 6 oktober. De dag van de 16e Kustmarathon Zeeland!

Open Kustmarathon parcourstrainingen
Net als voorgaande jaren worden ook dit jaar weer de parcourstrainingen georganiseerd onder leiding van Jan de Wilde. De data, vertrektijden en plaatsen vind je elders op de site. Zoals bekend word er getraind in zeven verschillende tempogroepen. Er zijn geen kosten aan deze trainingen verbonden en iedereen met Kustmarathon doel kan zonder opgave vooraf mee komen doen. Na elke training zal therapeut Frans Daalman ook dit jaar weer een coolingdown met rek- en strekoefeningen verzorgen.

Iedereen met Kustmarathon 2018 doel heel veel succes en blessurevrij plezier de komende trainingsmaanden richting 6 oktober! En jazeker... Volgend jaar zullen Jan de Wilde, Frans Daalman en Miriam van Reijen opnieuw de vorming van een 3MTiem opstarten!