Back on Track met Bas van de Goor

Back on track met Bas van de Goor

 

Inleiding 

Marathon Zeeland heeft jaarlijks een goed doel. Dit jaar is dat de Bas van de Goor Foundation. En wat een super initiatief vinden wij dat…! Bas van de Goor was jarenlang een topsporter en heeft ook type 1 diabetes sinds 2003. Hij wist als geen ander dat sporten goed is voor je. Bas heeft nog anderhalf jaar op het hoogste niveau gespeeld met diabetes en nimmer beperkingen ondervonden. Diabetes bleek niet een beperkende factor voor het beoefenen van (top)sport. Dit brengt hij andere mensen met diabetes graag bij. 

 

Na zijn sportcarrière is de Bas van de Goor Foundation opgericht. Met als doel mensen te vertellen wat sporten en bewegen met diabetes kan betekenen en om samen in beweging te komen.

 

Kustmarathon 2021

Naast het Goede doel van 2021 is de Bas van de Goor Foundation ook gastheer op 2 events. Heb jij diabetes en ben je geïnteresseerd om samen met andere mensen met type 1 te sporten? Wil je info op maat en/of laagdrempelige tips om te bewegen en sporten? Lees snel verder.

 

21 september - diabetes type 1

Op 21 september gaat Bas aan de slag in sportschool De Driehoek in Serooskerke. 

Naast een gezamenlijke sportieve activiteit praat Bas van de Goor mensen met type 1 diabetes bij over voeding en geeft hij de nodige tips & trics. Pannenkoekhuis Bram zorgt voor gezonde Sportvoeding en Fitness de driehoek is de gastheer!

 

Zie meer info en inschrijven op: https://www.bvdgf.org/event/back-on-track-bijeenkomst-kustmarathon

 

28 september - diabetes type 2

Ook voor mensen met diabetes type 2, wordt een informatief event georganiseerd: online. Hier komen de onderwerpen leefstijl en laagdrempelig in beweging komen aan bod. Bas van de Goor is opnieuw de spreker: met nieuws, ervaringstips etc. Ook zullen er andere ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

 

Zie meer info en inschrijven op: https://www.bvdgf.org/event/back-on-track-bijeenkomst-kustmarathon-online

 

 

Tot slot

Deze avonden worden mede mogelijk gemaakt door Bas van de Goor Foundation, Pannenkoekhuis Bram, Fitness De Driehoek en Marathon Zeeland.

 

Hopelijk tot dan!

 

Sportieve en gezonde groeten,

 

Marathon Zeeland