After Kustmarathontraining… ‘Uithobbelen en napraten'

De afgelopen maanden ging het er bij de Kustmarathonparcourstrainingen onder leiding van Jan de Wilde steeds ‘serieus’ aan toe. Vele trainingskilometers werden er onder het motto – Samen uit – Samen Thuis - met elkaar gemaakt op het parcours. Ervaringen werden uitgewisseld. Het ging over stretchen, dehydratie, voeding, trainingsschema’s, het 3MTiem. Over het waarom van het in ‘moppentempo’ trainen. Maar ook over de prachtige natuur en mooie zonsondergangen die we al trainend getrakteerd kregen… en nog over heel veel meer…

 

Zondag gaat het er bij de traditionele AFTER TRAINING heel anders aan toe. Dan wordt er vooral veel na gekletst.  Ervaringen uitgewisseld. Het succes gevierd… of de teleurstelling besproken. Dit gebeurt tijdens en na een relaxte interval training. Op het gemakje nog een stukje hardlopen met elkaar… een stukje strand… kort hellinkje… een trapje op… En zo tussendoor wat adviezen van Jan over de begonnen trainingsafbouwperiode. Aansluitend gaan we met elkaar bij ‘Grandcafé De Fiets’ met een drankje en een hapje (kleine vergoeding) het ‘Kustmarathon 2016 licht uitdoen’.

 

Start van de training is aanstaande zondagmorgen 9 oktober om 10:00 uur vanaf de grote parkeerplaats bij de voetbalvelden in Zoutelande. Aansluitend aan de training kan er nog worden na gepraat met Jan de Wilde en zijn verzorgersteam bij ‘De Fiets’ in de langstraat.

Dit artikeltje word op diverse sites geplaatst en op de aan deze sites gelinkte facebook pagina’s. Als je jou ervaringen met betrekking tot de parcours trainingen en de kustmarathon Zeeland 2016 wil delen, al dan niet met een fotootje, doe dit dan via één van de gelinkte facebook pagina’s. Altijd leuk om terug te lezen!