79e Boulevardloop Vlissingen… Caroline Veringa

Daar was ie dan… de laatste wedstrijd van het Zeeuws stratenloopcircuit 2016. Na Zoutelande, Yerseke, Westkapelle en Burgh-Haamstede de afsluitende Vlissingse boulevardloop. Deze wedstrijden passen prima in het trainingsschema richting de Kustmarathon. Dus ook het 3MTiem deed mee!

Ik zag wel een beetje op tegen deze laatste wedstrijd van het stratencircuit die over 2 ronden de hele boulevard aandoet. Ik had ‘m al een paar keer eerder gelopen en meestal begin ik bij wedstrijden over meerdere ronden veel te snel. Met als resultaat dat ik in de tweede ronde er achter kom dat iedereen die ik in de eerste ronde voorbij gelopen ben, mij zonder moeite in de tweede ronde weer voorbij loopt.

 

Eerst maar eens lekker wat ingelopen en wat stretchoefeningen gedaan met het 3MTiem onder begeleiding van Frans Daalman. Mede 3MTiemer Gilles Verschure moest vanwege wat rugklachten deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan (snel herstel toegewenst Gilles!). En Jan de Wilde was nog

niet hersteld van zijn trailavontuur in Zwitserland. Eerst nog even naar de kidsrun gekeken en daarna mocht ik samen met ruim 400 mede-deelnemers van start.

 

Op advies van onze trainer Jan maar eens wat rustiger van start gegaan dan ik normaal gesproken zou doen. Ondanks de harde wind die we heel soms mee hadden, maar helaas toch vaker tegen en het felle zonnetje dat soms erg warm aanvoelde heb ik toch een best wel lekkere wedstrijd gelopen. Na de wedstrijd nog even gezellig wat gedronken en nagepraat over de wedstrijd in het Arion hotel. En daarna tevreden terug naar huis… Het gaat lekker richting de kustmarathon. Op naar de woensdagavond parcourstrainingen!