3MTiem; een mooie uitdaging voor Roy Klop

Als fervent hardloper en deelnemer aan de Kustmarathon 2017 heb ik afgelopen zondag 30 april de start mogen meemaken van het 3MTiem 2017, het ambassadeursteam voor alle atleten die 7 oktober aan de start zullen staan voor hun Kustmarathon Zeeland.

 

Het 3MTiem wordt begeleid klaargestoomd voor de 15e Kustmarathon Zeeland. Dit gebeurt in de vorm van looptrainingen, wedstrijden, lichamelijke en mentale begeleiding en voedingsadviezen klaargestoomd voor deze marathon.

Het doel hiervan is om een optimaal resultaat te behalen, op basis van je persoonlijke mogelijkheden. Voor de een zal dat sneller zijn dan voor de ander. We zullen geen top 10 positie behalen…

 

Ik zal jullie in de vorm van regelmatige VLOG’s (video verslagjes) via de facebook pagina ‘Lopen in Zeeland’ van Omroep Zeeland en via het 3MTiemBlog 2017 op de site van de Kustmarathon deelgenoot maken van deze voor mij bijzondere en uitdagende ervaring. Ik hoop op deze manier de ons aangereikte kennis, trainingservaringen en onze 3MTiem spirit met jullie te delen.  Zaterdag 13 mei heeft het 3Mtiem aan de de Meidoornloop in Nisse meegedaan. Wellicht hebben jullie mijn Vlog hierover al gezien.