3MTiem 2017 is een feit!

Het 3MTiem 2017 van Kustmarathon Zeeland is een feit. Uit 32 atleten zijn 6 deelnemers geselecteerd. De 6 geselecteerde atleten  voor het 3MTiem 2017 zijn:

Chantal van de Guchte, Renesse

Marloes Saaman, Zoutelande

Mariëlle Simonse, Goes

Patrick Vervaet, Sint Jansteen

Peter Schouwenaar, Koudekerke

Roy Klop, Bruinisse

 

Trainer Jan de Wilde en therapeut Frans Daalman hebben deze 6 atletheten gekozen op basis van de volgende selectiecriteria. Daarbij is de motivatie om deel uit te maken van dit trainingsteam en de prestatie op de 10km en halve marathon een belangrijk onderdeel. Het Kustmarathon 3MTiem is het ambassadeursteam wat representatief is voor ALLE deelnemers die zaterdag 7 oktober in Burgh Haamstede aan de start zullen staan voor de 15e Kustmarathon Zeeland.

 

Binnenkort stellen de 3 vrouwen en 3 mannen  van het 3MTiem 2017 zich voor op de site onder het Kustmarathon 3MTiem- blog.  Ervaringen, vorderingen en nieuwtjes worden hier gedeeld.  Het organisatieteam, Jan de Wilde, Frans Daalman, Miriam van Reijen en Jan van Doorn en de Kustmarathon organisatie bedanken alle atleten die zich hebben aangemeld voor het 3MTiem 2017! Zonder uitzondering hadden ze graag op basis van de motivatie en het enthousiasme alle 32 atleten geselecteerd.