3MTeam stelt zich voor... Caroline Veringa

3MTeam stelt zich voor... Caroline Veringa.

 

Mijn naam is Caroline Veringa, ik ben 41 jaar. Ik woon samen met mijn man Walter en mijn kinderen Erik (8) en Sander (13) in Middelburg. Overdag werk ik als medewerkster van de financiële administratie bij Unipharma. Mijn grootste hobby is natuurlijk hardlopen, maar daarnaast zwem ik ook regelmatig en als er dan nog wat tijd overblijft ben ik graag creatief bezig of werk ik in mijn tuintje.

 

In 2009 heeft mijn tweelingzus mij overgehaald om eens mee te doen aan een hardloopwedstrijd, dat werd omdat ik nog niet veel loop ervaring had mijn zwaarste 10 km wedstrijd tot nu toe. Na deze wedstrijd ben ik wel blijven lopen en heb me zelfs na een tijdje aangemeld bij een loopgroep.

In 2011 heb ik mijn eerste (Kust-)marathon gelopen, die was warm en zwaar, maar super om te doen. Sindsdien heb ik al meerdere marathons gelopen maar de Kustmarathon blijft toch de mooiste.

 

Wat mijn motivatie was om mijzelf op te geven voor het 3MTiem?

Sinds ik ben begonnen met hardlopen heb ik elk jaar nog het gevoel gehad dat ik er qua snelheid en prestaties op vooruit ging, vanaf 2015 sta ik wat dat betreft een beetje stil. In oktober 2015 heb ik zelfs de Kustmarathon moeten laten schieten vanwege een enkel blessure. Dit jaar wil ik er weer helemaal voor gaan en met de begeleiding die ik de komende 6 maanden zal krijgen in het 3Mtiem ga ik ervan uit dat dit ook helemaal goed zal komen. Ook het idee om met 5 andere gemotiveerde lopers samen dit avontuur aan te gaan en naar de kustmarathon toe te leven lijkt mij een bijzondere ervaring.