3MTeam stelt zich voor... Benito Bostelaar

3MTeam stelt zich voor... Benito Bostelaar.

 

Mijn naam is Benito Bostelaar. Ik ben 41 jaar. Ik loop al zo’n 10 jaar hard!

Ik ben inmiddels al zo’n 7 jaar geleden gescheiden en heb een zoon en dochter, Justin en Lotte Bostelaar uit deze relatie. Inmiddels heb ik een nieuwe lieve vriendin waarmee het goed leven is.  Mijn vriendin is Mariska de Klerk en haar zoontje heet Sven. Dit zijn de mensen die rond me heen staan en me steunen tijdens de komende voorbereidingen voor de kustmarathon en natuurlijk ook op 1 oktober de dag van de kustmarathon.

 

Ik werk full-time (42 uur p/w) bij de Emté in Vlissingen op de groente- en fruitafdeling. Mijn motivatie om mee te doen in het 3MTiem is om onder goede begeleiding de voorbereiding van de marathon te mogen doen en om heel veel te leren!

 

Maar mijn allergrootste motivatie is… te leren hoe om te gaan met de voeding! Zowel tijdens de voorbereidingsperiode als tijdens de marathon! Ik krijg namelijk altijd last van mijn buik. Dit gaat samen met misselijkheid tijdens het lopen van mijn marathons. Ik vermoedt dat dit te maken heeft met mijn voeding enz. Ik zou nu wel eens een marathon willen lopen zonder last van mijn maag. Naast het hardlopen heb ik als andere hobby’s, vissen en het trainer/coach zijn van mijn voetballende zoon en zijn voetbalteam. Voordat ik met hardlopen begon heb ik zelf ook 25 jaar gevoetbald.

Ik heb voordat ik aan het hardlopen ben begonnen 25 jaar gevoetbald.