34 km Kustmarathon parcourstraining

Komende zaterdag 10 september is het al weer zover… De langste duurtraining uit de serie Open Kustmarathon parcourstrainingen 2016. Er word om 10:00 uur verzameld onder aan de trappen in de Langstraat in Zoutelande. Nadat de inmiddels traditie geworden groepsfoto is gemaakt bij het Kustmarathon standbeeld op de dijk, wordt in tegengestelde richting over het kustmarathon parcours via Westkapelle, Domburg Mantelinge naar het keerpunt op het strand bij Oostkapelle gelopen. Daarna via hetzelfde parcours terug naar de finish in Zoutelande waar de Kustmarathon-organisatie de deelnemers met bouillon en fruit binnenhaalt! 

 

Bij het vuurtorentje op de dijk bij Westkapelle en in De Mantelinge bij Domburg zijn verzorgingsposten. Voor aanvang van de training kunnen bidons en gelvoeding voor 2 posten worden afgegeven. Vergeet niet je bidons ook weer op te halen na de training. De twee posten worden verzorgd door vrijwilligers van de atletiekverenigingen DeltaSport en AV’56.

* De Vlagpost op het strand van Oostkapelle wordt verzorgd door vrijwilligers van Dynamica.

* Zoals alle Open Kustmarathon parcourstrainingen is ook de 34km zaterdagtraining een groepstraining. Er word in 5 verschillende tempogroepen gelopen met als trainingsmotto – Samen uit – Samen thuis -.

* Er kan zonder kosten door wie dat wil worden meegedaan aan de training. Er is wel een giftenbus waar naar eigen goeddunken een bedrage kan worden gestopt voor de benzine- en organisatiekosten.

* Er kan gratis en zonder tijdlimiet worden geparkeerd op de grote parkeerplaats!

 

LET OP… ANDERS DAN IN EERDERE BERICHTEN… VERZAMELEN EN BIDONS EN VOEDING AFGEVEN ONDERAAN DE TRAPPEN IN DE LANGSTRAAT OM 10:00 UUR!

Na deze zaterdag duurtraining zijn er nog twee woensdagavond parcourstrainingen. Woensdagavond 14 september start vanuit Domburg (De Parel) om 18:00 uur, 2u15m training. Woensdagavond 21 september vanuit Zoutelande (parkeerplaats bij de voetbalvelden) om 18:00 uur, 2 u training. Neem als je er eentje hebt voor deze laatste training een hoofdlampje mee i.v.m. de avondschemer.

En… noteer ook alvast de After-Marathon training op zondagmorgen 9 oktober. Er word dan een rustige hersteltraining gedaan van 45 á 60 min. Met aansluitend bij ‘Grand-Café De Fiets ‘ een gezellige nazit om de ervaringen van de Kustmarathon 2016 te delen met een hapje en een drankje (kleine vergoeding voor de drank en de hapjes).