Startbewijs overnemen

Het aanbieden of overnemen van startbewijzen is toegestaan, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Lees deze goed door voordat je een startbewijs aanbiedt of overneemt!

Voorwaarden

Deelnemers met een persoonlijk startnummer op hun naam, kunnen deelnemen aan één van de onderdelen van het Kustmarathon Zeeland-weekend.

Voor 19 augustus 2023

 • Voor 19 augustus 2023 kan een deelnemer omnamen of omnummeren (alleen kortere afstand). Hij/zij regelt met de oorspronkelijke deelnemer de overname (let op, je verkoopt je complete deelname, dus incl. eventuele extra's als bus en boek). De oorspronkelijke deelnemer kan de tenaamstelling zelf wijzigen d.m.v. de code die bij inschrijving is ontvangen. Mail of code kwijt? Iedere 1e dag van de maand wordt een mail gestuurd vanuit Inschrijven.nl. In deze mail staat info hoe je (weer/alsnog) de deelnemersgegevens kunt wijzigen. Let op, de nieuwe deelnemer krijgt geen bevestiging hiervan. Hij/zij ziet wel zichzelf op de deelnemerslijst op de site staan.
 • Indien dit gebeurt voor 19 augustus krijgt de nieuwe deelnemer het overgenomen bewijs op zijn/haar naam. Na 20 augustus kun je zelf niet meer wijzigen en loopt de nieuwe deelnemer op het overgenomen bewijs (en dus ook op die naam en wordt het bewijs toegestuurd aan de oorspronkelijke deelnemer).

Vanaf 20 augusutus na sluiting inschrijving

 • Neem je een startbewijs over van iemand? Vanaf 20/8 kun je alleen via de organisatie, met goedkeuring van de organisatie, je gegevens wijzigen.
 • Stuur een email met naam, adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum om de wijziging te kunnen realiseren, naar morien AT kustmarathon DOT nl
 • Het wijzigen van gegevens kost € 15,- voor de Wedstrijdmarathon, € 10,- voor de Ladiesrun, MTB-bewijs, Wandelbewijs of Lightrun. Op deze manier heeft de organisatie duidelijk in beeld wie er meedoet.
 • Het startbewijs wordt naar de oorspronkelijke deelnemer gestuurd (half september) immers dat adres is bekend voor 20/8 bij de organisatie. Overname van het fysieke startbewijs dient onderling tussen oorspronkelijke en nieuwe deelnemer geregeld te worden. Logisch; je neemt iemand zijn/haar bewijs OVER. Let op, bij het doorsturen: gebruik een blanco envelop, frankeer deze voldoende. Zoekgeraakte bewijzen die doorgestuurd zijn, zijn niet de verantwoording van de organisatie.
 • De nieuwe deelnemer wordt na betaling van het wijzigingsgeld met eigen naam genoteerd in de startlijst en uitslagenlijst. Je spreekt onderling af wie deze kosten betaald. 
 • Het wijzigen van de afstand van de Ladiesrun kost eveneens € 5,-
 • De nieuwe deelnemer aanvaardt alle aansprakelijkheid. 
 • Je kunt omnamen en omnummeren tot 25/9/2023
 • Indien de organisatie omnaamt, vallen eventuele fouten qua invoer niet te verwijten aan de organisatie.

Diskwalificatie

Meelopen op iemand anders zijn/haar startbewijs kan leiden tot diskwalificatie. De organisatie gaat nog verder. Stel dat er iemand meeloopt op het nummer van een andere atleet, zonder medeweten (of na mogelijkheid tot omnamen op 25/9) van de organisatie en ook nog wint, dan volgt diskwalificatie. Het is een harde maatregel, maar we willen niet voor verrassingen komen te staan.

 

Startbewijs overnemen

Type *

Vraag en aanbod startbewijzen

Neem contact op met iemand die een startbewijs aanbiedt of vraagt door op zijn naam te klikken en hem te e-mailen.

Datum Onderdeel V/A Naam Plaats
13-03 Kustmarathon A Danielle Stork Den Bosch
16-03 Kustmarathon A Daniëlle De Groot Amsterdam
20-03 Kustmarathon A Lisette Broekema Middelburg
16-03 Wandelmarathon V Nienke Van der Helm Kerkwerve
16-03 Wandelmarathon V Daantje van ierland Oosterhout
17-03 Wandelmarathon V Jela Cnubben Maarssen
18-03 Wandelmarathon V Roel van der Ven Herpen
20-03 Wandelmarathon V Olaf Rompelberg Maarssen
20-03 Wandelmarathon V Renske Van Leijsen Tholen

Om uw vermelding in de lijst te verwijderen gebruikt u de verwijdercode die u via mail heeft ontvangen. Bent u de e-mail kwijt? Vraag dan een nieuwe verwijdercode aan.

 

Na 7 dagen wordt uw oproep standaard verwijderd.